Ejerskifteforsikring

Køb ejerskifteforsikring gennem Bilmarkedet – Din tryghed ved bilhandel

Når du køber en brugt bil, kan der opstå uforudsete problemer og reparationer. Derfor tilbyder Bilmarkedet.dk ejerskifteforsikring gennem ETU Forsikring, som sikrer, at du er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Vores bedste forsikring, ETU Guld, giver dig omfattende dækning og tryghed vejen. 

Hvorfor vælge ejerskifteforsikring gennem Bilmarkedet?

Omfattende dækning med ETU Guld

ETU Guld er den mest omfattende brugtbilsforsikring, du kan . Den dækker næsten alle elektriske og mekaniske komponenter med undtagelser såsom typiske sliddele. Denne forsikring er specielt designet til biler, der er maksimalt 7 år gamle og har kørt højst 150.000 km. Med en maksimal erstatning 50.000 kr. pr. skade og ingen selvrisiko, er du godt sikret mod uforudsete udgifter. 

Ubegrænset årlig kørestrækning

ETU Guld tilbyder en unik fordel med ubegrænset årlig kørestrækning. Hvis du når den øverste kilometergrænse i forsikringsperioden, stopper forsikringen ikke. I stedet fortsætter den til næste lavere niveau, afhængigt af bilens alder og kilometerstand skadestidspunktet. Dette sikrer, at du altid har den nødvendige dækning i hele forsikringsperioden. 

Ingen selvrisiko

Med ETU Guld forsikring er der ingen selvrisiko. Det betyder, at du ikke skal betale noget ud af egen lomme, hvis du får brug for at gøre brug af forsikringen. Det giver dig fuld økonomisk tryghed og forudsigelighed i dine biludgifter. 

Dækning i hele EU og EØS

ETU Guld forsikringen gælder i alle EU-lande og lande tilknyttet EØS. Uanset hvor du rejser inden for disse områder, kan du være sikker , at din forsikring dækker eventuelle problemer med bilens elektriske og mekaniske komponenter. 

Let og hurtig skadesanmeldelse

Hvis uheldet er ude, er det let at anmelde en skade. Du kontakter blot din forhandler for anbefaling af værksted og udfylder skadesanmeldelsen sammen med værkstedet via ETU Forsikrings hjemmeside. ETU Forsikring udfører en hurtig, kompetent og objektiv skadesopgørelse, så du kan komme videre uden lange ventetider. 

  

Mulighed for overdragelse

Ejerskifteforsikringen kan overdrages til en ny ejer, hvis du sælger din bil. Dette gøres enkelt ved at sende en skriftlig anmodning til ETU Forsikring. Det øger bilens værdi og giver køberen ekstra tryghed. 

Sådan Tegner du ETU Guld Forsikring

01
Køb din bil gennem Bilmarkedet

Når du finder din drømmebil, kan du samtidig vælge at tegne en ejerskifteforsikring. 

02
Kontakt din Bilforhandler

Din bilforhandler hjælper dig med at tegne ETU Guld forsikringen. 

03
Nyd Trygheden

Med ETU Guld forsikringen kan du nyde din bil uden bekymringer om uforudsete mekaniske eller elektriske problemer.

Start din trygge bilrejse i dag

At have en ejerskifteforsikring giver dig ro i sindet og sikrer, at du ikke står alene med store udgifter, hvis der opstår problemer med din bil. Besøg Bilmarkedet i dag, og lad os hjælpe dig med at sikre din bil med ETU Guld forsikring. Med omfattende dækning, ingen selvrisiko og dækning i hele EU, er du altid godt beskyttet. 

Vi samarbejder med